Evening

Hello..
sitter just nu och läser boken Förlorad av Michael Robotham :) Vi ska läsa en deckare på svenskan så jag åkte till åkersberga cemtrum efter skolan, gick upp till bibblan och lånade boken ;) Gick även till Kicks och köpte en ny mascara. One by One Volume express, waterproof!
Rekommenderar mascaran starkt!
Älskar deras modeller till Maybeline sminket! Så söta, och sminkningen är helt fantastisk.. vill också kunna sminka mig så :)
Men angående min bok så är den skiit bra.. Så här står det på baksidan;
Kriminalkommisarie Vincent Ruiz dras en vinternatt upp ur Themsen. Han är svårt nerkyld och blöder från ett flertal skottskador, men han har inget minne av hur han hamnade i floden. Han förlorade inte bara sin tjänstepistol och sitt ringfinger på grund av skottskadorna utan också sitt minne. Dagen efter upptäcker polisen en båt som är perforerad av skotthål och fylld med blodspår från ett flertal personer, däribland Ruiz. Under tiden som Ruiz ligger på sjukhus ställs han under en utredning. Vad gjorde han på båten - utanför tjänsten och med sitt tjänstevapen? Den enda ledtråd Ruiz har är ett fotografi som låg i hans ficka när han fiskades upp och som föreställer Mickey Carlyle, en flicka som försvann tre år tidigare som antas vara död. Trots att Mickeys mördare redan är fälld så pressar Mickeys pappa, den ryska gangstern Alexej Kuznets, kommisarie Ruiz på svar. Vad är det han inte minns? Vet han egentligen för mycket - det är vad han måste försöka ta reda på.

Förlorad är en thriller med högt tempo och oväntade vändningar, ett drama fyllt av sorg, hämnd och sökande efter försoning.

Boken är riktigt bra och det finns massor av roliga saker i boken också så den är inte helt jätte tråkig för er som gillar humor :)
nu blev det en liten bild men jaja..
Nu ska jag sova, mår dåligt av all antibiotika :/
Pöss pöss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback