Top Model Sverige

Kom igen nu sverige! (hahaha, lolz)
Alla slår på TV3 klockan 20:00. Alltså om exakt 6 minuter!
En av program ledarna som heter Izabella, jätte snygg. Enligt mig iallafall, haha =)

-


Science, science, chemistry, science

Det enda ord jag kommer veta när jag är gammal är science. Det står överallt. I min kalender finns det ordet minst 5 gånger på varje sida.. Buhu :(
Gammal bild från Science ämnet på höstlovet. Inte kul
Ska runda av nu för att sen gå in och duscha! Fräsh och fin :*

Ta sakerna i egna händer, vänta inte på dem andra att reagera


Bortaget

-Finns nu inte längre att läsa-

Sara Eng

Ville bara lägga in snabbt att tjejen som fixade min header heter Sara och här är hennes blogg! ----> Sara
Letade febrilt efter bloggen när jag publicerade inlägget om min nya header men den fanns inte.. skrev nog fel :/ Tack än en gång Sara! =)

Tusen gånger starkare

Nu har jag precis läst ut boken Tusen gånger starkare. Den var riktigt bra men man blir så jävla sur på alla sexistiska lärare som tror att alla killar är bättre än alla tjejer och behandlar alla orättvist. Självförtroendet åker upp ett hack. Jag vet inte varför men man kämner verkligen att tejerna står upp för sig själva i en värld där killarna äger alla liksom. Rekommenderar den starkt!
Den finns som både film och i bokform!

I got my fashion

Fick inspiration från dem här bilderna (www.agnesalmvarn) och hittade genast i garderoben vad jag ska ha på mig imorgon i skolan! Haha, låter lite töntigt ja vet men jag vet aldrig vad jag ska ha på mig på morgonen så jag provar ALLTID kläder på kvällen =) Outfit bild kommer imorgon innan jag åker till skolan!


Rawr


Reagera inte när en kille visslar på dig, du är en brud inte en hund.

Sitter här och pluggar Science och käkar lite mat. Jag är helt kär i mat seriöst.. inte bra, inte bra.. Men det sägs att man ska njuta av livet så jag får vell göra det! :)
Snart ska jag bege mig ut till mamma i hennes studio så hon kan visa mig några core övningar som jag kan göra. Inte sugen att gå ut! Det är inte övningarna som "skrämmer mig" det är kylan. Det är -15 grader ute!!! *sadface* :(
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ny header

Nu har en tjej som heter Sara Eng (www.engii.blogg.se) gjort en header till mig. Den blev super bra! Precis som jag vill ha den :D tack så mycket!
Nu gäller det bara att fundera ut hur man lägger in den som en header.. någon som kan tänka sig att hjälpa mig? =)

What do you expect

I'm not always a sunshine. Please just give me some space to breathe.
"Life would be way lot easier if you just gave me a manual of how to act when I'm with you. But it would take me a life time to read it."

Romme, ftw

Har inte kunnat blogga sen i torsdags för jag åkte till Romme med klassen igår. Fy fan vad kul det var asso! Längtar tills nästa år =) Jag kommer blogga lite senare i eftermiddag. Just nu är jag bara rastlös och orkar inte blogga, haha. Mamma har tagit över TV:n och jag får inte hyra en film, va fan.

Svar på tal

Godmorgon alla solstrålar! Fick en liten fråga av en tjej som jag tänkte svara på lite snabbt innan jag går till skolan =)
Sofie om Stupid stupid me!:
Hej! Härlig blogg! Vilken är din favorit film? Kram

Svar: Tack! Jag har massor av olika favorit filmer, det beror på vilket humör jag är på och vilken jag vill se. Men min absoluta favorit måste vara Burlesque. Den är super bra! Kram

Om ni andra har några frågor så är det bara att ställa dem så försöker jag svara på alla. Jag får alltid ett litet leende på läpparna när jag får en snäll kommentar! =)

Rekommenderar den starkt! Ha en fortsatt bra morgon! =)

Stupid stupid me!

Jag tappade min Iphone i golvet så hela glaset är krossat! Om man håller på för mycket med mobilen så rammlar massa glas av. Gud vad jag hatar mig själv just nu -.-' Vi har en Iphone 4 hemma liggandes och jag sa att jag kunde åka in till stan själv och låsa upp den (den är låst på Tele2 och jag har 3). Men jag är ju minderårig va fan :( Så nu vet jag inte hur jag ska göra och jag åker till romme på fredag! Jag har lång dag i skolan imorgon och mina föräldrar är inte hemma... Gud vad jag är dum i huvudet!
Den ser ut så här fast över HEEEELA skärmen!
Nu ska jag gå och tjura :'(

When a heart breaks...

..No it don't break even. Idag är det musik, älskar det verkligen! Vi är bara halv klass så det är inte så många där. Vi har blivit indelade i grupper om 4 och ska göra en cover på en låt, vissa ska också spela instrument. Sen ska man visa detta inför klassen! Wiiieee! =) Jag och min grupp ska antagligen sjunga Breakeven av - The script
Ha en fortsatt trevlig dag alla underbara! :*

Detta gör mig lycklig

Fick en underbar kommentar av en tjej som heter Emelie! Det är just sånt här som gör mig glad på dagarna när livet är piss. Det är det här som gör att mitt leende kommer fram! Tack snälla Emelie för den här kommentaren, blir så glad! En sån enkel sak som lite beröm kan verkligen förändra saker! Kram!
(Tryck på namnet för att komma till hennes blogg och "Komplex, vikt och träning" för att komma till inlägget)
Emelie om Komplex, vikt och träning:
Jättebra skrivet Filippa. Det är inget man förväntar sig komma från någon i din ålder, inte ens personer i min ålder. Utan från "kloka vuxna" som ska vara bäst på allt och veta allt för att de har levt mycket längre än oss. Det är just det folk måste förstå - man behöver inte vara vuxen för att vara klok och vis, man kan vara ung och oerfaren. Kolla på dig liksom, du är ett himla bra exempel.:)
Kram

Shh... It's a secret

Skolan är ju kall som en jävla frysbox -.-'
Efter skolan gick jag till täby centrum och mötte upp mamma och Tilde. Vi gick och klippte mig! (Bild kommer) och sen så gick vi i lite affärer. Bland annat hollister, åhléns och Stadium
Jag hittade min avslutnings klänning! Sååå fin! Jag dör! Kommer springa runt med den här hemma!
Köpte den på Hollister för 560 kronor!
Kan visa sen hur den ser ut på, lite kort men skit i det!
Hittade även en limegrön sporttopp (199) och ett par vantar (99) på Stadium!
Gick sedan och åt mat på taco bar när pappa kommit hem från Arlanda =)
Bloggar nog lite mera senare under kvällen om resten av min JÄTTE intressanta dag..

Ta dig i röven, skitdag!

Jag hade bara inte lust att blogga igår, det var en jävla skit dag rent ut sagt. Jag började dagen med att jag hade en ganska stressig morgon, precis som vanligt. Pappa var på jobbet och mamma och tilde åkte iväg. När jag skulle åka till skolan var mina hemnycklar borta. Dem fanns ingenstans! Inte i väskan, inte i jackan, inte i hallen, inte på bordet... Jag ringde min mamma och pappa men eftersom att min mobil är cp så gick det inte. Efter 10 minuter ringer mamma mig och säger att det finns en extranyckel i nyckellådan! *puh* Med andan i halsen pulsade jag mig fram genom snön över 1 km tills jag kom fram till bussen...Blev smått irriterad på min start på morgonen men jag försökte glömma det och tänka att resten ska bli en bra dag! Jag har så ont i knät att jag knappt kan gå och jag är så stressad inför science provet att jag inte alls är koncentrerad på lektionerna. Efter lunch har vi en 1 h och 20 minuters lektion sen slutar vi, det är science, då skulle vi ha science provet. Jag hade pluggat skit mycket till provet och helt plötsligt så blev allting blankt. Jag kom inte ens ihåg vad en ester är!! Jag fick ju panik. Jag satt i en timme och 20 minuter och stirrade på ett prov. När läraren gick förbi så kollade hon bara på mig, frågade inte om jag behövde hjälp. Jag själv ville ju inte räcka upp handen och säga att jag inte fattade någonting. Det slutade med att jag lämnade in ett blankt papper med mitt namn på. Jag lämnade in ett vitt papper på ett science prov! -.-' Jag = skitsur går från skolan till bussen. Jag börjar frysa om händerna och letar febrilt efter mina vantar. Jag hittar bara EN, va fan?! Då har den andra ramlat ur väskan i skolan, så jag hoppas någon har lagt den i lost&found! :( *sadface*. Den här dagen ska bli bra iallafall! Ska klippa mig efter skolan! *thumbs up*. Ska bli najs att få en liten förnyelse som syns! Ska klippa upp det ganska mycket så att det syns =) Sedan blir det att fixa några ärenden; nya solglasögon (åker till romme med skolan på fredag så jag måste ha det om det blir soligt), nya vantar (om ingen hittat min andra) o.s.v

D&G

Hittade en liten "prov-parfym" i en låda från D&G och mamma sa att jag kunde ta den. Den luktar såå gott och det finns ganska mycket parfym i den. Vi får se hur det blir med den, men D&G:s parfymer är helt underbara!


Science = Check

Då var man färdig med science pluggandet idag! Vi har ett prov imorgon så det gäller att hålla tummarna =) Har precis tagit en lång varm dusch så jag känner mig riktigt fräsh. Jag körde ju ett spinning pass med pappa nu i eftermiddags i vårat träningsrum. Vi satte på datorn och kollade på en serie som heter The walking dead. As bra! Det var igentligen meningen att vi skulle hyra en skräckis men mamma skulle ha med sig projektorn så det gick inte =/.
Rekommenderar den verkligen för dem som gillar lite mera zombies och skräck filmer/serier! Och om ni är sugna att kolla så kan ni gå in på www.cucirca.com, där har dem massa serier att kolla på gratis!
Medans jag väntade på att duschen skulle bli ledig så kollade jag på andra avsnittet av Revenge, som går just nu på Tv3 klockan 20.00 på torsdagar. Har simning då så jag missar den men jag kollar alltid på Tv3play. Riktigt bra denna med!
"What goes around, comes around"

-

Hatar du mig?

Ta en nummerlapp och vänta tills jag bryr mig

Just sitting with my love..

..The candy!
Mums vad jag älskar godis! =) Sitter halvt som halvt och frossar medans jag städar mitt rum! Gästerna kommer om några minuter så ska bara  fixa till det sista. Middagen igår hos jossan var helt galen. Jag och tjejerna busringde och körde truth or dare, en kväll som man ville att den aldrig skulle ta slut! Åkte hem runt klockan 1 på natten, ville verkligen inte gå :( Somnade direkt när jag kom hem och vaknade idag på dagen klockan 12.. Mina planer om att gå ut och springa var ju krossade, haha, men jaja.. får ta löpningen imorgon mellan allt pluggande inför science provet! Ha en bra lördag! :*

Oförskämda snor-ungar!

Sista lektionen idag var svenska. Vi satt i olika grupper och hade presentationer. En av personerna satt och pratade med en annan, två stycken satt och bråkade om ett pennskrin och en annan satt och ritade! Oförskämda ungar! När jag hade presentation pratade en person och då satt jag tyst tills han höll käften. När en annan kille skulle presentera så bråkade två personer om ett pennskrin, då fick jag fan ett utbrott så man hörde i hela klassen: "Kan ni hålla käften och lyssna på K**le när han presenterar istället för att bråka om ett jävla pennskrin?!* Åh, jävla barnungar! så respektlöst!

Oh no!

Mitt fina armband har gått sönder! En glas pärla har gått av i hälften efter jag tappade den...  Jag får vell limma ihop det med karlssonsklister..
Innan det gick sönder!

Diner (eller dinner?)

Sitter och bara tar det lungt innan familjen ska dra till jossans (www.josefinefellbom.blogg.se) familj och äta middag. Hedvigs (www.missmarang.devote.se) familj och Julias familj kommer också, hela gänget samlat! :*
hedvig, jag, jossan
jossan, jag och julia
det kommer nog bli awesome ikväll!

If i die young

Videon suger men låten är bra!

Ganska körigt

Jag hann inte alls blogga igår.. Dagen gick som på ett löpande band, man hade aldrig tid att hoppa av. Började dagen med att gå i skolan från 8:20-16:00. Åkte sedan till gymmet för att hjälpa henne med hennes barngympa, åkte till mc donalds' och åt mat.. Åkte hem hämtade simkläder, drog till gymmet, väntade på mamma och åkte sedan med henne till simmningen i Upplands väsby! Vilket jävla skit pass det blev på simmningen! Det gick inte alls bra :( sen fick jag improvisera halva passet för att jag hade missat instruktionerna -.-' Det blev 45 minuter simmningen innan jag gav upp iallafall!
ibland så behövs det bara...
var hemma sent på kvällen och  stupade i säng, så trött!
Nu ska jag göra mig färdig för att sedan gå ut i kylan klockan 7 :s

Miss the old times

"I miss when I was a kid and didn't have any responsibilities"

"being brave is easier when you're not alone"

-Thailand, julafton 2010-

Komplex, vikt och träning

"the minute you think of giving up, think of the reason why you hold on so long."
Jag har aldrig förstått mig på människor som har komplex över att dem är lite större eller lite mindre eller har en konstig näsa. Ingen är ful, alla människor är unika! Så har iallafall alltid jag tänkt, men nu örstår jag hur det känns att ha komplex över sin kropp. Aldrig tänkt på hur det var om jag kände så, men det är ganska jobbigt att ha det så. Jag har fått det på grund av all stress i skolan och att alla förväntar sig att jag ska träna och vara precis som mamma och pappa. Folk brukar alltid säga: men du tränar ju jätte mycket, din familj är ju värsta träningsfamiljen precis sm dig. Har bara lust att skrika och säga: Men tänk om jag inte vill vara så? Tänk om jag vill vara som jag är och vara som jag vill?! Det är ungefär som att man inte får det längre. Det enda allting får ut på är att leva upp till alla andras krav och tillslut gör det att man börjar tycka dåligt om sig själv och stänger in sig själv hela tiden. Omgivningen finns inte där och man orkar inte prata med nmågon. Man blir bara sur på alla som vill säga något om något man själv inte vill prata om. När jag var sjuk och hade typ halsfluss så åt jag knappt någon mat om dagarna. Ingen frukost, ibland ingen lunch och lite middag. Jag märkte direkt att jag hade gått ner i vikt och tänkte att om jag fortsätter så blir jag smal! Men efter någon dag så tänkte jag: Va fan håller jag på med? tänker jag svälta mig ihjäl eller? Jag måste vara störd för det är bara idioter som gör sånt! Jag började äta normalt och kände en energi som jag inte hade haft på flera veckor. Men efter några stressiga veckor i skolan, utan träning hade jag gått upp 3 kg. Jag fick ju panik. Jag vet inte varför, för jag har ju aldrig varit fixerad över min vikt. På lunchen idag så kom vi in på "vikt-ämnet". Jag frågade min kompis om jag var 155,5 cm lång, hur mycket borde jag väga. Svaret var runt: 45 kg och det visste jag redan. Jag väger 48,3. Jag kollade långsamt ner på min stora mathög som jag ätit upp för bara någon minut sen. Men va fan tänkte jag, inte tänker jag svälta ihjäl. Det finns mat i skolan och det ska jag vara glad för. Jag gick och tog en knäckemacka och satte mig sedan ner med mina kompisar igen. Jag vet att ni säkert undrar varför jag pratar om sånt här men jag vill bara uppmana alla ungdomar i min ålder att inte "svälta" sig själva. Det funkar inte ens! Efter en vecka förstår man hur hungrig man igentligen är och går till första bästa Mc' donalds. Jag vet själv hur det är att leva upp till en massa krav. Ens föräldrar kan förvänta sig saker och lärarna tror att man ska vara bäst i varrenda ämne. Tillslut orkar man inte det och man gräver ner sig själv.
Många har satt som ett nyårs löfte att gå ner i vikt, äta bättre/mindre e.tc. Vad är det för mening igentligen? I början av februari kommer alla vara så upptagna med jobb så gymmen kommer stå och damma för ingen orkar bry sig om ett litet löfte som man kom på när man inte hade något annat. Satsa istället på att boka in något roligt träningspass med dina kompisar. Något annorlunda som kickboxning eller något skönt och lungnande som Yoga.
Jag tycker inte synd om mig själv, jag gräver inte ner mig. Jag behöver bara tid för mig själv. Tid att tänka på allt jag gör, på livet. Jag brukar ofta skriva noveller. Folk bara skrattar åt mig och tycker det är konstigt, men för mig är det ett sätt att skriva ner vad jag tycker och tänker. Jag har en memory box hemma. Med massor av visdoms ord och fina bilder på mina bästisar från 4:an. Det känns nästan som om jag lever på den just nu. lever på alla smarta meningar som jag har sammlat på i år.  Mitt sätt att bearbeta saker är att skriva ner dem eller låsa in mig på mitt rum och bara vara.
Jag kanske är lite annorlunda, lite "en i mängden". Men jag gillar den jag är. Även fast det är folk som inte förstår det.
Vuxna säger ofta att man ska försöka ta det lite lungt, "stressa ner", "slappna av på helgerna", kolla på en film, vara med kompisar. Men hur FAN ska man ha tid med det om man går i skolan hela dagarna, gör läxor till sent på kvällen, har krav på sig att man måste träna och vara bäst i allt. Man har ingte tid till att "bara chilla" eller ens att träna. Det är ingen mening med att gå till en kurator. Hon är ju vuxen och förstår inte. Man kan bara prata med dem i ens egen ålder för att det känns som att dem är dem enda som förstår en. Varför vet jag inte men det bara känns så.
Jag vill bara ha tid för mig själv. Det är allt jag begär. men 20 minuter på bussen räcker inte. Jag orkar inte leva upp till alla krav, till alla måsten. Jag bryter snart ihop.
"Inga människor är fula. Alla är unika på sitt egna sätt." - Visdoms ord från farmor

Yoga is da shit

Kom just hem från gymmet efter att ha varit på en lugnande yoga, så skönt! Jag tror verkligen jag behövde den efter den här dagen.. Jag somnade till och med i avslappningen och typ drömmde bort tiden ibland, haha! =)
God natt alla underbara!

Men vad..?

Jag vaknade för ett tag sen pch upptväckte nu att det är jätte tidigt på morgonen... *suck*
Jag måste ha ställt alarmet fel eller någonting, vilket är ganska typiskt för att jag vill verkligen sova längre.. men nu är det för sent
Haha :(
Här kommer alla mina instagram bilder iallafall! Jag kan ju lika gärna passa på när jag är uppe innan tuppen =)
Nyår 2011
3 underbara höst bilder från 2011

Something new

Min ring, suddiga bilder men jaja... Lindex 50 :-
Mitt fina lava-armband som jag fick från mamma och pappa! Dem svarta stenarna är riktiga lava stenar som är slipade! =) Soooo nice!
Avslutade kvällen med en mini-semla! God natt på er! =)

Just got to love science

Nu är jag klar med science så nu kan jag pusta ut!
jag har synkroniserat min mobil med datorn nu också så alla mina bilder finns på datorn! Nu blir det massa fina bilder som kommer upp på bloggen! :*

Damn

Nådde just 79 sidvisningar och 49 unika besökare, hihi =)
Jag är ingen som bryr sig om statistiken direkt men det är ändå lite kul när folk kikar in och kanske får lite inspiration! (Inte vet jag från vart men jaja..)
Sitter just nu framför Science boken! Återkommer när jag är klar med rapporten!
Min underbara kompis Lina kom hem från Thailand för någon dag sen och är nu tillbaka i skolan! :*

Back to school

Mamma och pappa kom hem igår! Gud vad jag saknat dem!
Hittade ingen på hela familjen, Kalmar 2011
Dem kom hem med lite små presenter! Massa lava stenar (skit coola, står som sovenirer på min bänk), Simmössa (det står Oh snap på den!) och ett jätte fint lava armband <3
Visar bilder på dem sen, ska skynda mig nu. Det blir ett läkar besök innan skolan =/ Min migrän..

Shopping-again?

Jag hann aldrig blogga så mycket igår, hade så jävla kul med Lisa! Vi åkte in till Täby Centrum, åt lunch och shoppade! Eller det var bara jag som shoppade.. men jaja ^^ Det blev en sjukt snygg ring från lindex, hollister t-shirt och en smyckes hängare från panduro hobby ^^ Det blev även en Elle tidning! Åh gud vad jag ÄLSKAR den tidningen! Jag drunknar i alla snygga kläder och alla underbara bilder <3
Fick denna för 140 :- på Hollister! =)
Visar resten sen, god natt <3

Täby c med besto

Nu drar jag iväg till Täby Centrum med Lisa =) Vi ska äta lunch gå runt lite, fixa saker till filippas smycken och sen drar vi hem till henne!

Fredagen den 13:de

Många säger ju att fredagen den 13:de är en otursdag.. Jag har aldrig haft otur dem dagarna. Aldrig mer otur än vad jag brukar ha iallafall :P Missade bussen på både morgonen och eftermiddagen men that's all! =) Har ni haft någon otur idag?
Efter jag hade slutat skolan tog jag tåget till Åkersberga centrum, gick till sub way och åt (var så sjuuuukt hungrig!) och sen mötte jag upp min faster. Vi gick runt och kollade lite och satte och sedan ner för att ta en fika =)
Sitter just nu och kollar på en film som heter: Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Filmen är så sjukt bra och rolig! Alla sätter på TV4. I pauserna både bloggar jag och packar min väska för imorgon! Ska sova över hos Lisa! =) Sen på söndag så kommer mamma och pappa hem! Ni har vell inte glömt att kika in på filippassmycken.blogg.se?


Puss på rumpan!

Can't believe it

Blev precis klar med SO:n! Jag skickade precis över den till pappa för att han ska rätta den men annars så är den klaaaar! hihi, så himla glad just nu ^^ Satt klockan 17:00-19:00 och tänkte att jag Aldrig kommer hinna klart med allting i tid men hell no, I did it! Älskar känslan när man kämpat med något och fått ungefär 10 utvredesbrott för att inget funkar och så helt plötsligt sitter man där 4 timmar senare och ser ett helt klart dokument framför en, weehååå säger jag bara! =D

Imorgon är det en kort skoldag för att sedan ta tåget till Åkersberga centrum. Min faster Annika vill se det nya centrumet och kolla lite i affärer! =) Hänger så klart med som en liten guide!
Nu blir det en varm dusch för att sedan hoppa i säng, är så trött efter den här långa skoldagen! Ramlade på vägen hem också, mina knän är helt paj och kan knappt gå.. På gympan idag så blev min nacke lite utsatt, haha! Nej men det känns som att någon har kört över min nacke med en lastbil -.-'
Sov gott!



*No title*

God morgon!
Jag vaknade innan mitt alarm, 20 i 5 och kunde inte sova -.-' Gick upp fixade iordning mig och sen satte jag mig och kollade på bloggar =) Nu ska jag försöka hitta mina mjukisbyxor och min flis, dme är heeeelt borta! *sadface* Hoppas ni får en underbar dag, bloggar ikväll efter den intensiva skoldagen ^^
image description
Halloween 2011

Tävling!

Jag är med och tävlar om en lyxig goodie-bag värde 9000 kronor på http://hotgossips.se =) I goodie-bagen finns bland annat en Iphone 4s vit, Jeffrey Campbell skor (storlek 38), H&M presentkort på 1000 kronor m.m. Var med och tävla nu!!! Tävlingen avslutas den 16 Januari!

Done for the night

Pluggandet slutade med att jag satt och chattade med mina kompisar, men jag är så sjukt trött så jag går in och tar en varm dusch istället! Brukar alltid belöna mig själv med en skön dusch efter jobbiga plugg kvällar, hihi ^^
Det finns alltid lite ärlighet bakom ''Jag skojar bara'' . Det finns alltid lite kunskap bakom ''Jag vet inte'' . Det finns alltid lite känslor bakom ''Jag bryr mig inte'' . Det finns alltid lite smärta bakom ''Det är lungt'' .

Favoriter ur Sophie Kinsella - Karriär och köksbesvär

Farmor visade mig en bok som hon läst och jag har läst den också. Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella. Jag har läst alla andra böcker av Sophie Kinsella förutom två ;) Tänkte bara skriva upp min favorit sida i boken som jag aldrig glömmer. Riktigt roligt, filippa humor asså!
Karriär och köksbesvär s.20 (lite 21)
"Samantha?" En röst avbryter mina tankar. Det är min sekreterare, Maggie. Hon har bara jobbat här ett par veckor och jag känner inte så bra ännu. "Det var en kvinna som sökte dig när du var ute. Joanne?"
"Joanne på Clifford Chance?" Jag tittar upp. "Okej. Meddela henne att jag har fått mejlet om klausul fyra och att jag ringer henner efter lunch..."
"Inte den Joanne", avbryter Maggie. "Joanne, din nya städerska. Hon undrade var du har dammsugarpåsarna."
"Jag tittar oförstående på henne. "Vadå?"
"Dammsugarpåsarna", upprepar Maggie tålmodigt. "Hon hittar dem inte".
"Varför ska hon ha dammsugaren i en påse?" frågar jag förbryllat. "Ska hon ta med den någonstans?"
Maggie ser på mig som om hon inte riktigt vet om jag skojar.
"Påsarna som man har inuti dammsugaren", säger hon. "Som dammet samlas upp i. Har du några såna?"
"Jaså", säger jag snabbt. "Såna påsar. Öh.."
Jag rynkar fundersamt på pannan, som om jag hade svaret på tungan. Fast sanningen är att jag inte ens kan komma ihåg hur min dammsugare ser ut. Har jag någonsin sett den? Jag vet att jag har fått en dammsugare hemlevererad, för portvakten skrev på leveranskvittot.
"Det kanske är en Dyson", säger Maggie hjälpsamt. "De har ingen påse. Är det en cylinderdammsugare eller en stående?" Hon tittar förväntansfullt på mig. Jag begriper inte ett ord av vad hon säger. Fast det tänker jag ju inte erkänna.
"Jag ordnar det", säger jag hastigt och börjar samla ihop mina papper. "Tack Maggie"
"Hon undrade en annan sak också." Maggie tittar på sin lapp. "Hur sätter man på ungnen?"
Jag fortsätter att samla ihop mina papperen som om jag inte riktigt hade hört henne. Det är vell klart att jag vet hur man sätter på ungnen.
"Ja, man vrider ju på... vredet", säger jag tillsist med nonchalant tonfall. "Det är faktiskt ganska självklart."
"Hon sa att den har nåt konstigt tidlås." Maggie rynkar på pannan. "Är det gas eller el?"
Men hjälp. Det är bäst att jag sätter stopp för den här utfrågningen genast.
"Du, jag måste faktiskt ringa ett samtal nu", säger jag ursäktande och gör en gest mot telefonen.
"Vad ska jag säga till städerskan då?" säger Maggie. "Hon väntar på att jag ska ringa."
"Säg till henne att ... att hon inte behöver bry sig om det. Jag ordnar det."
När Maggie går sträcker jag mig efter ett anteckningsblock.
  1. Hur sätter man på ungnen?
  2. Dammsugarpåsar - köpa
Jag lägger ifrån mig pennan och gnider mig i pannan. Jag har faktiskt inte tid med det här. Alltså, dammsugarpåsar. Jag vet ju för sjutton inte ens hur de ser ut, och ännu mindre var man köper dem. Plötsligt får jag en snilleblixt. Jag beställer en ny dammsugare. Det måste väll sitta en påse i när man får hem den?

Behind the book

Sitter bänkad framför min SO bok.. En fördjupningsuppgift/rapport om miljö, resurser och energi ska vara inlämnad på fredag och jag vill få klart den ikväll eftersom att på torsdagar slutar vi så sent så jag kommer inte hinna plugga på kvällen..
To do:
  • So-rapport
  • Science-Lab report
  • Matte
Tänkte göra klart det som har inlämningen närmast och so on. I år så ska jag inte vara sen med inlämningar. Direkt när jag vet att jag har ett prov eller en inlämning så ska jag satsa! Det är nog mitt nyårslöfte i år! Att vara i tid med tha school! =) Känns lite smått bra sådär!
Ska nog köra på nu för att imorgon är det en lång dag i skolan, 08:20-15:50 (slutar med gympa), sen åka hem i rusningstrafiken (0 km/h är speeden klockan halv 5 på motorvägarna -.-')
Men nu ska vi vara positiv!
"Törsten efter kärlek är svårare att bli av med än törsten efter bröd"

Best friends

Love you honey bees! <3

First day of school

Det var så underbart att träffa alla igen, seriöst! vad skulle jag göra utan mina vänner?! Det var några jobbiga lektioner men fuck no att man ska bli depp för det. Nu kör vi! nytt år, nya regler!
Vaknade ju igår av att jag hade typ nackspärr och imorse gick jag till skolsyster. Hon smörjde på någon kräm och typ tryckte in hennes fingrar i min nacke, fan vad ont det gjorde :'( Hoppas det blir bra till imorgon för jag vill inte gå runt som en förlamad människa som inte ens kan kolla neråt.
bild tagen från www.oliviaoqvist.blogg.se
Bloggar mera sen :) puuzzzz

Outfit

Mamma ville att jag skulle lägga ut en bild på min "outfit" idag. Hon kan ju inte ta emot mms :( har mina nya skor på mig idag =)


Mys med Lisa

Hello :)
Den här dagen har gått ut till att plugga och mysa med min kompis Lisa. Vi har haft skit kul och vi har bestämt att hon ska slagga här! Skoj skoj <3 Vi har fixat väldigt mycket med vårat företag Filippas smycken som jag har pratat om förut! Nu funkar bloggen och många snygga smycken ligger ute för försäljning! Besök bloggen och titta runt vettja : www.filippassmycken.blogg.se =) Imorgon ska jag dra iväg till min kompis Eddie och spela Tv-spel ^^ Haha, vi har inte så mycket variation hemma även fast jag älskar mario! =)
Jag och Lisa från i höstas <3

Gladiatorerna

Sitter just nu med farmor, tilde och mamma framför TV:n och kollar på Gladiatorerna! Precis som alla andra svenskar =)
Känner Ice =)
Här är min kusin tillsammans med Tor (mammas kompis)
Ha en fortsatt trevlig kväll! <3

Kiss - everlasting french nails

Straxt ska jag fixa mina naglar så dem blir så här fina! Den här bilden är tagen från google.se så den förpackningen jag har ser annorlunda ut men naglarna är detsamma =) När jag laddar upp bilder från mobilen blir det cp =( Bild kommer sen på hur dem ser ut, även hur mitt hår ser ut efter färgningen och hur mina nya skor ser ut ;)

Take it chill

Bonjour!
Idag har det bara varit en lugn dag. Jag gick upp, åkte till en cykel affär med mamma och tilde. Vi köpte godis, åkte hem och sedan dess har jag bara fixat lite i mitt rum och kollat på TV- serien Lost =) Intressant dag, Jag vet!! Ska nu fortsätta kolla på serien och städa undan i alla mina lådor med skräp! Farmor har kommit nu också! Mamma och pappa reser ju iväg klockan 03:00 inatt till Playitas i en vecka så farmor ska passa oss =)
Det är bara något speciellt med dem när dem var så asså! Älskar nalle puh som beeebis, haha. Jag måste vara sjuk...

Hollister - gift card

Glömde nämna i mitt förra inlägg att när mormor kom över hade hon med sig en julklapp från två av mina tre morbröder! Jag fick ett presentkort på Hollister! Är man lycklig eller är man lycklig?!
Så här ser då mitt underbara presentkort ut! Har gått runt med det heeela kvällen och har ingen aning om varför :s
Good night and sweet dreams <3

Crazy day (?)

Hello =)
Kommer snart somna ståendes så tänkte bara berätta lite snabbt om min dag och blogga mycket mera imorrn ;) Jag gick upp klockan 20 över 6 och åkte till gymmet med mamma och pappa. Dem gick ut och sprang med massa andra medans jag satt och läste en bok om självförsvar i receptionen, Weehååå! Akta er hörrni ;D haha, nej då! När dem kom tillbaka spinnade jag från klockan 9 till kvart över tio.. Gick och bytte om och gick sedan på Yoga i 90 minuter mellan halv 11 och 12! Yogan var ett så skönt avslut! Åkte sedan med mamma och pappa för att handla (svängde förbi våran kompis som höll i yogan för att käka lite lunch. Det blev pasta sallad med kyckling). Sedan dess har det bara varit lungt och skönt! Min mormor och låtsas morfar kom förbi och fikade + lämnade av Tilde. Hon har sovit hos dem i norrtälje eftersom att hon och mormor var och kollade på Disney on Ice igår! =)
Nu kommer jag dö av trötthet så tjabba och bloggar mera imorgon med bilder och så!
Favorit i repris :*

Body of lies

Sitter just nu mätt och glad efter lite indisk mat och kollar på Body of lies på TV6. En action rulle med terrorister och CIA bland annat =)
Leonardo di caprio är med i en av huvudrollerna!
Veeery handsome! ")
Ha en fortsatt myyysig kväll!

Follow your dreams, they know the way

Underbara bilder tagna från majbarn.blogg.se

Barbeque

Här kommer bilderna från grillningen på nyårsafton!
Jag, pappa och Tilde
Jag bjuder på den
Jag och Tilde stog och kastade is. Det enda som fanns att göra.
Tilde sötnos! :*
Sen avslutar vi med en smexig bild på min lilla mamma! :*

I just guess I had a bad dream

Kämpar på just nu med mitt SO-projekt. Nej men vi ska skriva en lång rapport om miljö och sånt. Ganska intressant faktiskt!
För er som är intresserade (alla killar) så har boken, Att förstå en kvinna, blivit släppt och finns nu i affärer, haha!! Bilden kommer från bloggen
www.finest.se/funnythings
En as bra blogg där en kille skriver massor av roliga historier och lägger ut bilder varje dag =)

Problem med språket?

Jag garvar ihjäl mig så sjukt mycket och kan inte sluta kolla på den!
Ska fortsätta kolla runt lite på youtube och sen fortsätta med plugget =)

Just who I am

"Behind every girls favorite song there is an untold story"

image description

Alvin och gänget 3

Ska straxt iväg nu för att kolla på bio med mamma och Tilde! Det gäller ju att passa på när man har lov, eller hur? Idag ska det bli Alvin och gänget 3 och efter bion drar vi hem snabbt för att våra middagsgäster kommer. Vad ska nu görs denna blåsiga dag? =)
Hårfärgningen igår blev jätte bra! Färgen jämnar ut den andra färgen i håret så det ser bra ut =) Lite chokladbrunt faktiskt!
Puss på rumpan!

Retards, We all know one.

Just can't stop laughing <3

My day, Lovely day

Hej bloggen :)
Idag vaknade jag på rätt sida :) tog bussen till centrum och mötte upp min kompis ellinor. Vi åt på SubWay och jag shoppade liiite ;) Jag hittade ett par skor på H&M för 199:- och jag blev helt käääärr!!! <3 Dem är så fina! Visar bild på dem sen när jag har laddat över bilden =) Tänkte ha skorna på mig när vi börjar skolan på måndag, lite skol fin så där ;)
Min kompis åkte hem runt klockan 18:00 och jag åt middag och kollade lite på TV-serien Lost på www.cucirca.com, helt gratis och det finns hur många TV-serier som helst =)
Rekommenderar serien starkt! Dem första avsnitten är bäst så det är värt att kolla :)
Nu ska jag färga mitt hår! Färgat det förut hos frisören men nu har jag fått en sån utväxt så det måste täckas. Valde en lite ljusare färg än vad jag har. Väldigt fräsch! Kommer upp före och efter bild när det är gjort (antagligen imorgon)
Awesome! Tycker dem här är jätte bra att köpa hem om man vill färga håret, frisören är ju ganska dyr när man färgar håret.. Prova det! Det finns en jätte bra "instruktions bok" i förpackningen också, så det är ganska lätt att förstå =) (tror jag... det är ju mamma som färgar..)
Bloggar mera sen!

It's hard to forget someone, who gave you so much to remember.

Jag är bara så glad just nu. Hänt saker som jag vill bara gå ut och skrika om. Men grannarna skulle nog tro att jag har Adhd eller något ännu värre, vilket jag inte har..
Snart kommer mamma hem och då ska vi dra till upplands väsby för att bada på vilundabadet =) Mamma ska simträna och jag och tilde ska bada i äventyrsbadet =0)
Bloggar nog mera sen när jag kommer hem. Fick lite bråttom här med matlagningen ;)
- He tapped at my heart and I thought he said his name was love -


The famous Tin tin

Go' kväll alla underbara! =)
Idag har varit en mysig familje dag. Jag hade en mysmorgon och spelade lite monopol med Tilde, sen åkte jag och familjen till Täby centrum för att kolla på bio! Vi kollade på tin tin. Den var faktiskt bra, lite rolig och välgjord ;) Vill se tvåan om det kommer en för att i slutet så händer lite saker så jag antar att film nummer 2 kommer snart.
Vi kom hem sent på eftermiddagen, jag spelade med tilde och åt middag och sen bestämmde jag mig för att spinna lite med mamma på nedervåningen! Vi satte på en film (save the last dance) och spinnade i en timme. Mamma tränade såklart längre men min hals mådde inte så bra så jag stretchde lite istället =)
Ser lite stor ut men jag sitter ju så nära kameran :P
Nu ska jag mysa lite innan jag går och lägger mig. :*
Kommer nog visa nån bild eller två från grillningen sen (från i lördags) =)