Utgång - spårad kväll

Igår åkte jag in med min kompis Nike till grönan! Vi väntade i flera timmar på Norlie&KKV!! Fy FAN vilken lycka kväll! Det var en av dom bästa konserterna EVER. Någon som var där? Man stog och hoppade och sjöng med till varrenda låt, underbar kväll! Sen mosade jag och min kompis fram oss mot utgången och drog hem! Blev inte så sent som jag trott, hemma vid 22.30 tror jag. Tummen upp för Norlie &KKV asså!


Inspiration - for you


Live the life


This is our someday

Underbart band, underbara människor, underbara röster!
 
Have a lovely day!

Nervös tjej

Gud! 
Det bara pirrar i magen just nu! Jag är sååå nervös och jag kan inte somna. Imorgon ska jag åka iväg på mitt konfirmations läger. Det är övernattning i 10 dagar (!!) ute vid barnens ö, jag känner inte en kotte!! Men jag ser det som en bra chans att träffa massa nya trevliga människor! Det blir nog bra i slutändan. Som tur är så bor min mormor och min "morfar" vid väddö precis bortanför barnens ö så jag kan ju bara ringa henne om det är något. Konfa lägret slutar på torsdag nästa vecka och då kommer min mormor  hämta upp mig så får jag bo hos henne till söndagen eftersom att mina päron är borta i kalmar och lattjar! Hihi, skojar...Dom ska tävla i Sveriges första RIKTIGA iron man! Åh, vill så gärna vara där och heja på dom och se folk festen men det går inte :( *Sad mode* men jag får följa dom på internet istället! Uppdateringen kommer inte vara på topp men jag hoppas att ni, mina få läsare, har förståelse för det.
Det kommer att bli 10 lärorika dagar, I hope!

6 Augusti

God kväll! 
Den här dagen har varit både mysig, stressig och lugn.
Imorse började lill syrran på konståknings läger, när hon var lämnad så drog jag och mamma in till Täby Centrum! Vi fixade skor, regn byxor och en sport topp till mig och jag köpte även nitar, så när jag kom hem stylade jag mina shorts! Dom blev riktigt snygga, stolt! Efter det så käkade vi lunch på Sandys och vi fick även sällsis av min käre fader :D Det var lite tråkigt för att dom som jobbade på sandys var faktiskt lite otrevliga. vad hände med att lyssna på sin kund? Usch, så tråkigt när man ska beställa mat och så lyssnar dom inte ens på kunden.. men jaja inget att haka upp sig på!
 
När jag kom hem från Täby så fixade jag shortsen, packade en massa och bakade en sockerkaka eftersom att pappa skulle ha ett styrelse möte så blir det aldrig fel med lite mumsigt att smaska på! Blev ännu en lugn kväll med en kopp te och lite fix med mig själv!
Namaste! :) 
 

My days so far

Vart lite rörigt eftersom att jag åker iväg imorgon men mina dagar har då varit så här:
Lördag

Vaknar upp på morgonen och drar iväg med mamma till en beach yoga vid österskär, underbar utsikt och underbart väder! (blev så klart lite lördags godis - shopping oxå)
 Söndag

Går upp på morgonen, är lite slö, packar en massa eftersom att jag drar på läger på tisdag (mer om det senare) klockan 3 kommer min lilla systers gudmor på fika och firar att jag fyllt år, fick en uuunderbar tidning (Marie Claire) som jag packat ner inför bussresan och lediga stunder, klockan 5 blev det dags för att komma ut på en cykel runda med min mammas kompis Erika som jag kommer väldigt bra överens med! Vi kör samma tempo på cykel  o allt, så skoj! blev sedan en ganska lungn kväll framför TV:n med en god kopp jordgubbs te!
 
 

Summer Paradise

 
"My soul is broken streets are frozen, I can't stop these feelings melting through"

-

"There's people who don't care, there's people that do. People who don't care a shit about what you do. There's people that don't care, there's people that do, and then there is a voice screaming for you. Love u"

Bad uppdate?

No kidding.. Bloggat vääldigt dåligt den senaste tiden så till och med min käre mor börjar klaga, haha! Men det ska bli ändring på det!