Prao

Då står man här vid Täby och väntar på att 629 ska komma så tar jag den till arninge! Jag trodde 626 åkte in vid arninge men så var det inte så jag var tvungen att sitta kvar ända till Täby -.-' men det var en tidig buss så jag kommer fortfarande i tid till min Prao :) Efter praoen som slutar 15:00 drar jag in till stan för att kolla på bio med tjejerna! Det blir Hungergames, hoppas den är bra ^^ Bloggar mer sen, mina fingrar är som is just nu..
Puss på rumpan!


Frågor

Fråga från Sara (www.kunskapislam.blogg.se) Vet du hur man gör header till bloggen?:)
Svar:Tyvär så vet jag inte det men jag rekommenderar denna sida: http://designhjalp.blogg.se/2007/november/lagga-in-en-header.html
Fråga från Sandra: Vad har du för Prao? :) <3
Svar: Jag ska jobba på Fraiche Catring i Arninge, dom lagar mat och sånt! :)

Watch me

-When people tell you, you can't do something. Just turn around and say watch me-
image description
I am who I am. No one else. Because everyone is unique.

On My Way To Stockholm

Nu är triathlon lägret slut och jag väntar på tåget som ska ta mig till Nässjö! Gud vad Jönköping är en mysig stad, verkligen jätte fint här! Familje stad verkligen och inga såna här galna nattklubbar utan bara en mysig stad lixom, I love <3


Dags för fredags myyyyys

Idag har jag kört simning i 1 timme och 20 minuter, hade sån migrän så var tvungen att skippa dem tio sista minutrerna! Här kommer några bilder på stugan jag bor i, det är bara jag och en annan tjej här! Två är sjuka (det finns 3 stugor till) värsta lyxen ;)

 

 


Fel tåg!

Herre Gud! Var såååå nära på att gå på ett tåg till Linköping istället för Jönköping :s Damn! Som tur var så frågade jag i sista sekund så nu sitter jag på rätt tåg och ska bara fundera på hur man ska betala med biljetten.. Tydligen finns det en liten aparat längst fram men jag vet inte, tänk om dem tar min biljett så jag inte har någon kvar? :O Men jag får se hur det blir ;)


Norrköping C

Nu är jag i Norrköping, tåget var lite tidigt så funderar på att gå ut och ta en bensträckare innan tåget fortsätter! :)


In the middle of no where

Är just nu, jag har ingen aning.. Här är en liten bild, ser ni mig i fönstret? ;) solen lyser rakt in så jag sitter och kisar som tusan! Är framme 15:53 :)


På tåget på väg till Jönköping!

Hello babes! Sitter just nu på tåget på väg till Nässjö, där ska jag byta tåg till Jönköping! Jag ska på ett triathlon läger i helgen som Tri4Fun har anordnat, det ska bli så kul! Jag åker helt själv och känner inte en kotte, jag är lite nervös... Jag kommer uppdatera mycket under dem närmsta dagarna så stay in tuch på bloggen vettja! :)


On the way

På väg Hem från skolan just nu. H.A.T.A.R skolan just nu eftersom att den är, 1. Skit kall 2. Inga roliga ämnen 3. Samma saker VARJE dag... Men ändå så är jag lite av en skolnörd för man känner sig sp duktig när man sitter där på bibblan med en hög med böcker och alla kollar med imponerade blickar! ^^
Eftersom att jag sms- bloggar så orkar inte jag skriva så långt. Men när jag kommer hem så kommer jag skriva om hur min vecka ser ut, SHIT vad jag längtar till helgen asså! ;O men ni får veta allt om en timme!


Look book - inspiration

Haft en riktigt skön kväll! Drog till gymmet för att dansa, kom hem, duschade och fixade lite i mitt rum! Har även tagit fina bilder under dagen som jag har satt ihop till en look book för imorgon! Nice huh? ;)


Proud over my self!

Gud vad stolt och glad man blir över sig själv när man kämpat sig igenom plugg hela helgen och äntligen klarat allt som man måste göra! Befriande känsla lixom, Hhaha :) KÄnner mig väldigt poetisk..
Resten av söndagen ska jag spendera åt att läsa min svenska bok och städa lite i mitt rum. Det gäller sig att unna sig en liten lugn stund efter en galen och stressad helg, right? ;)
Alla saker som jag hade skrivit upp på min lista, som ni kan se så är det mesta bort-struket!
  • Ring till PRAO ang.Schema, kläder.
  • Prata med .......- ang ........-
  • Fixa PRAO lappar
  • Öva in låt till assemblyn på onsdag
  • Science läxa - blod kroppar
  • Science läxa - Planera till lab om puls
  • Science rapport - Sexual education
  • Matte prov - Plugga
  • Science prov - Plugga
  • Svenska bok - Läsa
  • IGCSE
  • Svenska - kompliterings uppgift
  • Packa till Jönköping
  • Planera upp min vecka (ang. Presskonferans, Jönköping, Mamma reser bort)
Fattar ni hur skönt det är att stryka nästan allt från min lista när den har funnits typ sjuuuukt länge! :D
Nu ska jag gotta mig i gladheten, ha en fortsatt trevlig Söndag allihopa!

-

Jo jag mår bra, TACK för att du frågar


-


Ny dag, nya tag

Sista dagen av den stressiga helgen idag då! Pluggar som fan dem sista timmarna nu för att komma ikapp med allt... Bloggar senare under dagen :)


Utan dig

Vad skulle jag göra utan dig?


Catch the good moments

The pictures are my story.


Nothing at all

It hurts inside me that I don't have a single picture on you and me together. People say the most important thing is that you remember, but it feels like my memory is dissapearing. I'm starting to lose the picture of you in my head and inside, It hurts.


-

-I'm holding on to heaven-


Just can't

Ligger i sängen just nu och kan verkligen INTE sova. Är stressad över skolan och sen pågår det massa bråk-skit som man hamnat i. Hjälper min kompis men jag klarar inte av det snart, det påverkar mig också.
Ligger och tänker också, på allmänna saker. Saknar min faster jätte mycket. Okej, vi träffades inte så ofta och hon bodde i Värmland, men hon är min faster. Kommer fortfarande ihåg dagen hon dog. Mamma hämtade mig på dansen och hade tårar i ögonen, hon sa att Carolina var död. För några veckor sedan var det 1 år sen. 1 år sedan som hon levde. Bröt ihop förra veckan när vi hade Science-lab. Vi dissikerade hjärta och lungor. Sprang till toaletten och kände tårarna rinna. Helt plötsligt så saknade jag Carolina. Jag tog ett djupt andetag klistrade fast ett leende på läpparna och gick tillbaka till Science rummet.
För någon månad sedan fick jag reda på att min farmor fått bröstcancer. Jag blev helt förkrossad för att jag vill inte att hon också ska dö. Men nu för tiden så kan man bota bröstcancer väldigt enkelt! Dem tog bort den. Men efter ett tag kom den tillbaka och den var elakartad. Hon fick operera bort det ena bröstet och som tur var så hade den inte spridit sig så mycket, bara till någon del som dem fick bort. Så nu mår farmor bra igen och är pigg och glad som vanligt.
Men på grund av all stress runt om kring mig så mår jag bara allmänt dåligt. Eller dåligt och dåligt.. Jag är bara ledsen. Och på grund av det så beter jag mig som en ren bitch, speciellt mot min familj. Jag vet inte varför och det börjar på grund utav ingenting! Blir så sur på mig själv när jag beter mig på det sätter. Varför licksom? Dem är min familj. Blir så trött på mig själv. Jag kan ibland göra exakt likadant mot mina kompisar. Vissa dagar kan jag vara jätte sur och inte säga någonting men andra dagar så kan jag vara hel flummig. Jag orkar inte med mig själv just nu. Vet inte vad jag håller på med eller vad som händer. Jag har ingen kontroll och jag är rädd för vad som kan hända. Blir bara så sur på mig själv att det här ska gå ut på min omgivning.


Dagens outfit

Enkel outfit idag! Man vill inte komma för uppklädd på en 50-års fest. Linne-Hollister, Jeans-Abercrombie & Fitch, accessoarer: halsband-Present, Hår-rosett- Glitter, Örhängen-Thailand :)


-

Tänk dig livet utan några färger...


Partyy

Är just nu hemma på en 50-års middag! :) Uppdaterar när jag kommer hem!


Fika!

Fikar med mamma på T-centralen, vad gör ni gurkor då?


Dagens outfit!

Svarta jeans- Gina tricot, brunt bälte- H&M, t-shirt-H&M, örhängen-indiska, Uggs-Uggs (Oxford street, england)


End it

Så där! Slutade kl.13:00 och nu sitter jag på tåget med mamma på väg till T-centralen! Jag, Hedvig och Ellinor sprang ut till fotbollsplanen efter skolan och var jävligt flummiga (AKA jag..) här är lite bilder på oss tillsammans :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2904940/images/2012/pic_194142669.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2904940/images/2012/pic_194142671.jpg" class="image">


Teenager posts


My fantastico familio

Några bilder på min familj som jag fixat till lite!


Miss it

Saknar när man var liten och mamma och pappa alltid kom upp och gav mig en god natt kram och stoppade om mig, *snyft* saknar det :'( Det var liksom höjdpunkten på min kväll! Nu får jag gå upp själv och hålla på att böka runt med det där jävla täcket som aldrig vill ligga rakt! Gash!


Keep it up

Stay strong babe, you're so much better than them! Keep smiling, it will all get better, I promise.

Strong

"I'm not as strong as you think I am. Have you heard about white lies? That's why I always say that I'm okay when you ask. I don't want to seem weak in your eyes. Ever."
image description

Det här är hur jag känner...

Det här är hur jag känner, mina sanna ord, för allt som ni har gjort, allt hat och rena mord.
Varför ska jag få allt ansvar? Varför ska jag behöva ta hand om det som ingen annan vill sköta? Jag är inte en sopbil som städar upp efter er, men nu sitter jag bara hemma och ber, att det här ska ta slut innan någon tar självmord. Tror ni mig inte, visst varsågod men du vet inte vad som pågår och vad dem har gjort.

Du vet vem du är och vad du har gjort och vilka du har bakom som en jävla jord men jag vet sanningen och allt du har gjort och du vågar inte en visa alla dina kort. Visst det är inte ditt fel men varför anklaga mig, jag har fan inte gjort någonting även fast jag inte är en oskyldig liten tjej. Ge någon annan ansvaret för jag vill inte vara med, på din jävla lilla lek som du gjort upp. Ungefär som att du är tuppen i höns gården. Du bestämmer inte, över mig eller någon annan, så varför bryr du dig ens om hur vi andra mår? Du har lämnat alla i sticket och sprungit i väg med svansen mellan benen. Din lilla jävla fega mupp, anklagar andra för det du gjort. Nu står en person ensam och ledsen och du vet inte om du ska fly eller stanna, eftersom att du inte klarar av "pressen" från andra. Fan ta dig. Fan ta er. Det är mer än bara en så varför bara anklaga dig när du är så fucking bländad av rampljuset. Av uppmärksamheten, när man måste välja sidor innan man ramlar ner i mitten av sprickan och faller till helvetet där du hör hemma.
Jag kanske inte borde skriva detta, jag vet, men hur annars ska jag få ut min ilska över er, när ni bara ler? Ni tycker det är roligt, jo tack, vad kul men ni är inte dem som tar hand om allt när festen är slut. Ni ska få igen efter att ni har tryckt ner alla andra, vänta bara hämnden är ljuv, och allt kommer vara bra tills jag blåser ut ert levnads ljus.

Egoboost

image description
Love yourself, there is only one you in the whole world. Thats's why you are so special.

-

Fuck this shit, I'm going my own way.

Just like a barbie

Vackra ögon, vackert hår, där är tjejen ni aldrig får. Där är tjejen full av spackel, magen indragen, ryggen sträckt. Vem fan kom på ordet perfekt?

I'm not jealous, I'm just quiet because I don't care

I'm absolutly not jealous at your perfect little princess life. You get everything you want, but I don't care att all. You act like a bitch and think you're the best, act dumb to my friends and NOW I care. Please don't waste my time by talking about how much money you got. You're so alone that you're desperate for attention. Otherwise you would'nt run around in panties and taking pictures of yourself.
Honey, I feel sorry for you

Life Goes On

Har inte bloggat, men jag driver inte min blogg för att få många läsare utan för att bara skriva, vad jag känner, tycker och vad som händer i livet :) I veckan har jag varit i skolan. Ögonen har nästan gått i kors för att jag varit så trött. Inte blivit så mycket träning som jag velat, men jag kan inte göra något åt det nu. Haft några deppiga dagar också men ibland behövs det! Idag har jag tänkt att antingen gå ut på ett litet löp pass elller ta en liten cykeltur på min nya fina cykel i träningsrummet. Vi får se. Sen ska jag åka iväg och jobba! Tjäna lite pengar genom att stå i cafeterian i ishallen. Bloggar mera sen, PUSS!

Just be you


Klippning före-efter

Kommer ni ihåg att jag klippte mig i torsdags? Här kommer en bild! :) Gissa vilken sida som är före och efter vettja!


It all starts again

Imorgon börjar skolan! Längtar liiiite faktiskt ^^ Men jag har alltid varit lite av en skolnörd ^^ Bloggar nog immorn, tränade hela kvällen och igår morse så jag är helt slut i kroppen! Puss på rumpan ;*


1 Mars 2012

Hello!
Idag har jag varit hos frissan faktiskt! :D Hon fixade mitt hår så det blev jätte fint och hon lockade det till och med! Så jag hade prinsess lockar i hela håret! Så fint :D Var på konståkning innan hår frissan också :) Efter frissan drog jag hem, bytte om och sprang till bussen till åkersberga centrum. Jag och min kompis Therese åkte in till Täby och shoppade lite ;) Behövde lite saker. Bilder kommer senare ikväll, I hope :) Vi drog sen hem till mig åt lite mackor, hennes mamma hämtade henne och nu sitter jag här! ;)
Mamma hade köpt hem massa jordgubbar som en liten överaskning! Dem var såååå goda, helt perfekta. Varenda jordgubbe smakade som dem ska göra, Jag dör vad goda! :D
Bloggar senare! Chiao :*