New in

Tog en sväng förbi Hollister igår och investerade i ett par nya mjukis byxor. Mina som jag har är helt miffo så jag kände att det var dags för ett par nya. Super sköna!


Flower


Konfirmerad

Nu är man konfirmerad och har tagit farväl av alla, men det är ju klart att man kommer träffas sen ändå! Fick massor av fina presenter av min släkt, odd molly kofta, thomas sabo armband, silver armband och ett carl design armband, även ett presentkort på hollister och ett underbart antecknings block av mina kusiner. Bilder kommer senare ikväll. Nu blir det mys med familjen i soffan!

ELLE magazine

Älskar att få post, speciellt när det är tidningar! Idag fick jag hem min ELLE tidning (extra tjockt nummer, vinter special) för första gången och inklusive en H&M style tidning och en replay parfym! Love. Fick en halvårs prenumeration på den fabulösa tidningen ELLE av min kompis i födelsedagspresent! Tack kära du, det gjorde min dag :)


Tips till dig som älskar att bada

Tips!
För mycket poolbad? Testa det gamla husmorsknepet att blanda ner en matsked bakpulver i ditt vanliga schampo. Massera in bakpulver- och schampoblandningen i håret när du tvättar det, ända ner till hårbotten, och skölj som vanligt. Kombinationen tar bort alla klorrester.

Taget från Sofies mode artikeln, finns även fler tips där. Värt att läsas!
http://www.aftonbladet.se/sofismode/salongen/article15071933.ab

Humor!


Interview

Sitter just nu i biblioteket i skolan och jobbar på en engelska intervju. Om ca. 30 minuter blir det teori lektion på hemkunskapen och sen bär det vidare till lunchen där det serveras taco-buffé. Ha en bra dag!

New in!

Jag blev helt kär i dem här skorna när jag och mamma var i gallerian för några dagar sen. Underbart coola! Glitter och väldigt jag men en klack på ca.13 cm och ingen platå. Matchade dem idag i skolan med mörka jeans, svart instoppat linne och enkla smycken. Tummen upp!


Nighty night!


Löptur

God kväll! Innan middagen drog igång så skyndade jag mig ut på en löptur runt om här i skånsta. 5.4 km och 39 minuter senare springer jag nöjt in i huset och slår mig ner vid bordet där spaghetti och köttfärssås väntade på mig! Min morbror var även över på ett besök, för middag och för att fira min syster i efterskott, mysigt vart det!


Konsert, J-LO

I måndags kväll var jag på J-LO (Jennifer Lopez) konserten i Globen med mamma! Det var så otroligt bra och den klättrar högt upp på min favorit-konsert lista! Rekommenderar den verkligen. Mamma och jag hade en super mysig kväll och jag inför skaffade mig även ett par as coola nya skor! Middag blev en super fräsch och god sallad på Sandys vid Sture plan.


"Fortsätt simma" - Doris, Hitta Nemo

God morgon alla pigga! Imorse var jag uppe med tuppen och åkte upp med pappa till simhallen för att köra ett kort men effektivt simpass! Det kändes rejält i benen men skönt var det. Var hemma vid halv åtta och eftersom att jag är ledig idag så blev det en lång mysfrukost framför TV:n med Obama talet på högsta volym. GO OBAMA!


All these memories