Flitig dag <3

Idag har jag hunnit med ganska mycket ;) Varit med Tilde typ 60 % av dagen, sprungit 2,5 km på 13 minuter och sen så har jag klippt gräsmattan .. *phew* Jag har ingen känsel i händerna p.g.a alla blåsor :( Vi har en handgräsklippare och värsta backen ;P Men nu måste jag faktiskt fixa mig lite för skolan imorrn... Här kommer iallafall lite bilder ;) (vissa e åt fel håll men aja)
God natt & Pöss pöss <3

Dagens Bild..

Då kör vi vell på med lite roliga skyltar idag då ^^
*no comments*
Pöss Pöss <3

men suck..

menade Dagens bild inte Degens bild..
Pöss pöss <3

Degens Bild <3

Jag har gjort massor av mobil- inlägg eftersom jag inte orkat starta min data.. hehe.. men dom har typ inte kommit upp :(
Men jag ska faktiskt börja med dagens bild varje dag ;D Då kommer jag nog ihåg att bloga varje gång jag ser en rolig bild.. Ibland kan det bli flera bilder ;)
Nu blir det Red Riding Hood med Amanda Seyfried i huvudrollen <3
Den här fantasythrillern är en kuslig tolkning av den klassiska sagan. När storasystern till den modiga unga Valerie (Amanda Seyfried) dödas av en varulv upptäcker Valerie att hon har en koppling till varulven. En koppling som gör henne till både misstänkt och lockbete. Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Lukas Haas och Julie Christie medverkar också.

Pöss pöss <3

8:an...

Imorgon börjar skolan :) haha, jag har tjatat om det hela sommaren för jag har verkligen längtat :D Mina kompisar har bara kollat konstigt på mig och kallat mig knäpp :) men men.... om man längtar så gör man <3 Är det nån av er som längtar? om inte så är jag nog den enda :D <3
Pöss pöss <3

Pannkakor... Hmmm?...

Haha! just nu förösker jag laga pannkakor :D Jag kan laga massor med maträtter men just pannkakor är för komplicerat för mig ... hehe :) typ världens enklaste maträtt ;) Jag har inte haft tid för bloggning den senaste veckan.. Gjort massor av saker o.s.v :)
Som ni vet så brukar jag hålla på masso rmed smycken och designar och sånt.. NU har jag startat en blogg så man kan se allt som görs och man kan även "köpa" dem :) Men bloggen är inte helt klar än;
www.filippassmycken.blogg.se
Ni kan även nå mig på mail; [email protected]
(min kompis lisa är en del av mitt s.k "företag" också :) hon hjälper mig med skyltning m.m)
Nu ska jag laga pannkakor... önska mig lycka till <3
Pöss pöss <3

Hos Julia <3

Nu e jag hos Julia :) Vi har tittat på <3 The Vamire Diaries <3 och kollat en massa random klipp på YouTube typ ;P Ska sova här o imorrn ska jag på trampolin-läger :) Bloggar mer sen för att julia sitter och trycker på backspace heela tiden!!! -.-'
pöss pöss <3


läger= check....

*Phew*
Har inte hunnit blogga så mycket :( Haft konståknings läger i veckan och vart helt slut.. 3 ispass och 1 fys pass varje dag ^^ Iggår var gammel mormor och gammelmorfar här och firade mig i efterskott... dom e så söta, hihi :) Ne nu måste jag fixa mig för jag ska åka till min kompis, har ingen bild just nu..
Pöss pöss <3

Bytt till blogg.se

Som man ser så har jag bytt till blogg.se :) min kompis sa att det är mycket bättre här+ att ingen kommer ihåg metrobloggen.se s hemsida som jag hade innan -.-' Inga besökare nån gång... Men min kompis ska jag hjälpa mig och fixa bloggen så den blir bra och allt.. :)
pöss pöss <3
Gammal bild..

Välkommen till min nya blogg!