Before I die

  • London - check!
  • Paris - check!

No depp just pepp


Subway - hungrig situation

Idag har jag spenderat hälften av dagen i kyrkan. Mellan 10-14 hade min konfa grupp möte och vi planerade upp vårt drama som vi ska ha på konfirmationen i november! Efter tiden jag spenderade i kyrkan så drog jag, amanda och tava till centrum, mötte upp Nike och åt på Subway. Vi var så sjukt hungriga eftersom att lunchen vi fick i kyrkan bestog av knäckemackor.. yummy. Vi satt och snacka om massa saker och drog sen hem till Nike och fortsatte prata, mys! På kvällen blev det dans på gymmet och nu sitter man i soffan framför TV:n och kollar NCIS. Tummen upp.


Stockholm halv maraton

I lördags så åkte jag in till stan med min kompis Axel och gick runt lite och fixade några saker, blev två BH-ar och ett par vinter skor från Timberland (visar bild sen).
16.15 startade mamma och hon gick i mål lite efter två timmar på stockholm halvmaraton! Bra jobbat mamma :) (bild från hennes blogg på trihealth.nu)
Blev sedan pizza och godis när man kom hem på kvällen.. Mums!


Snattar på Hollister

Hejsan svejsan!
Tänkte bara berätta en lite rolig och pinsam sak som hände mig idag.. 
Igår var jag i Täby centrum för att handla en present till min kompis inne på Hollister. Jag går sen och betalar, åker hem och väl hemma ska jag visa för mina föräldrar vad jag hade handlat. Då upptäcker jag att på klädesplagget så sitter fortfarande larmsaken kvar!! Allstå den där saken som sitter på kläderna så om nån snattar så börjar det tjuta om man går ut!! Men konstigt nog så tjöt det inte när jag gick ut efter jag handlade igår?
Men idag så skulle jag då ta en snabb sväng förbi och säga åt dom att ta bort larmet från klädesplagget. Mina kompisar hade gjort mig sällskap i Täby och när jag väl skulle gå in så började det tjuta i heeela affären. Jag håller bestämt upp tröjan i ena handen och kvittot i andra och möter upp butikschefen som kommer gåendes mot mig. Han ser ganska arg ut men då säger jag åt honom att jag köpte tröjan igår och larmet är kvar. Han fick bort det arga uttrycket i ansiktet (phew, han såg lite läskig ut..) och så fixa han det på en gång och bad så mycket om ursäkt. Men det roliga är ju att massor med människor hade sett det här hända så dom trodde ju säkert att jag hade snattat! Så sjuuukt pinsamt! Det är såna där hemska saker som man verkligen INTE vill gå igenom..
Har ni varit med om något liknande någon gång? 
 

hey I heard you were a wild one

   





Varje dag är ett äventyr

Mår mycket bättre nu. Livet rullar ju på som vanligt och man får göra det bästa utav det! Nu på morgon kvisten så kommer pappa hämta upp mig så blir det en sväng förbi polisen i Täby, mer kan jag dock inte nämna eftersom att allt är privat.
Vad ska ni hitta på idag då?

Just take a deep breath

Då är det dags att dra iväg mot det galna dårhuset så kallad "skola", herre min gud.. Håller tummarna att det blir en lugn dag idag! Drama är så onödigt och det drabbar så många runt omkring en. 
 
Hoppas ni alla läsare får en super dag!
"What doesn't kill you makes you stronger"
 

Late at night

Ni alla har nog någon gång blivit svikna av den ni gillar eller blivit dumpade så ni förstår känslan. Mitt hjärta har blivit krossat så många gånger att jag inte ens kan hålla räkningen. Ena sekunden så duger man inte och i andra så är man helt underbar men han har hittar nån annan. Varför? varför duger jag inte till? 
 
När man förälskar sig med nån så kommer det alltid nån som tycker det är så kul att förstöra relationer eller som bara allmänt vill ragga upp folk. Då ryker såklart den personen som man gillar åt fanders och kvar här står man. Ensam och förtvivlad med ett litet: "Jahapp, here we go again". 
 
Mitt hjärta har blivit krossat så många gånger men även lyckats reparera sig självt. Jag är fan imponerad att jag klarar det. Att jag klarar att resa mig varje gång? Hur gör jag det? ja du, det skulle jag gärna vilja veta. 
 
 

The show must go on

Skolan kändes helt okej idag faktiskt. Mycket bättre än vad jag hoppats på! Saker lugnade ner sig lite idag men imorgon så tror jag att det kommer blåsas upp till nån stor grej igen. Men men, upp med hakan, sträck på dig och le! Då kommer alla tro att du mår bra. :)
För dom som inte vet vad som pågår med mig just nu så kan det vara lite osammanhängande att läsa men det mesta är privat så man kan inte avslöja för mycket. Men jag kan säga så här: jag är ganska trött på människor och deras beteende just nu.
Later! 




 

So sick

"so sick of love problems, so tired of tears, so done with wishing you were still here."

Imagine all the people

9/11 - 2001, a day to remember.

Bussen

Sitter just nu på väg till skolan. Inte alls taggad, nej usch och fy och blä! Men det sägs ju att man ska hantera sina problem, inte fly iväg från dom. Det är just det jag gör om jag stannar hemma så jag åker till skolan! Låter inte problemen vinna över mig! Känner mig som en riktigt filosof.. haha standard. Ha en bra dag!


Can't stand you


Feel so far away from civilisation

Känner mig så utsatt, så utanför, så utstirrad och så oälskad. Känner både glädje och sorg för det är i såna här situationer som man ser vilka som är ens riktiga vänner och vilka som är skit.


Goong back down

Ibland så orkar jag inte med alla problem och allt tjafs och allt bråk hela tiden. Allt är så onödigt. Alla rykten som sprids, alla blickar som stirrar. Varför jag? Varför måste just jag vara den som är utsatt? Men det är ju då det slår mig. Dom klankar alltid ner på de starkaste. Men den här gången så kommer dom falla utan att dra med mig i fallet. Jag kommer stanna kvar och fortsätta var stark. För det är den jag är och INGEN, INGEN ska få ändra mig.