-

I don't know why but I seriously miss U


Good times


Bilder från arme museet

Här kommer några bilder från museet i fredags och annat smått och gott. ^^

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2904940/images/2012/pic_191758799.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2904940/images/2012/pic_191758823.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2904940/images/2012/pic_191758902.jpg" class="image">


Jag bara älskar rykten, man får veta så mycket om en själv som man inte visste

Shit, upptäckte att jag inte bloggat på typ en vecka. Men det var riktigt skönt att bara lämna bloggen en stund. Då får man ny energi till att blogga! ;)
I Fredags förra veckan så åkte jag och pappa till armé museet efter skolan. Vi hade skit kul! Riktigt välgjort. Sen gick vi till ett café, fikade och sedan var det att gå till Twilfit. Behöver nya tights. ALLA mina är det hål i.. Twilfits tights har skit bra kvalité. Rekommenderar starkt :) (bilder kommer sen)
I lördags var jag på en middag. I söndags blev det plugg och träning på kvällen (dans + core). I måndags åkte jag och lämnade Tilde på skolan, drog till gymmet för ett skönt pass, drog till centrum för att käka på subway, posta paket åt mamma och sen satt jag och pluggade på biblioteket i 4 timmar! Fick sjukt mycket gjort! :) Det är så lungt och skönt där. Det är ny renoverat och det finns bord och stolar och allt :)
I tisdags åkte jag med morfar till Cosmonova, Sveriges största biograf (även 3D). Älskar't! Sköna stolar, bra filmer/dokumentärer och bioduken går ända ut till sidorna och upp i taket! :) Man blir till och med åksjuk om man är högt uppe i filmen. Jag och morfar kollade på "Born to be wild". Rekommenderar! Sen åkte vi och käka på Mcd och jag åkte hem.
Idag har jag haft sovmorgon och bara slappat hemma. Har inte haft en slappar dag än så det behövdes! :) Men en jävla mobil försäljare ringer mig typ 9 på morgonen och söker mamma! Men vilket dum huve ringer kl.9 på morgonen och ba; Är det här jeanette stenquist?, men whaaat?!
Uppdaterar mer sen! Puss

-


Let's do it

Nu drar jag till gymmet en sväng, tänkte köra Easyline på Gym o motion (där jag har ett gym kort). Tror att jag behöver komma ut och träna lite! Ha en fortsatt trevlig kväll!

-


You're one in a million

Sitter just nu på bussen, varför ska skolan börja så tidigt?! Jag har aldrig fattat det där.. Någon som gör det som kan vara snäll och förklara det för mig? Hela den här veckan har jag trott att det är en dag före så i måndags trodde jag att det var tisdag, I tisdag onsdag o.s.v så nu är jag skit glad att det bara är onsdag och att jag har massor av tid att plugga! Bokade även in mig på Easyline på gymmet ikväll :)

På nyheterna sa dem att om det fortsätter och är plus grader till på fredag i Skåne så har dem fått vår där! Sen kommer det komma hit kr, det kommer bli vår! Tjoho!


It's for your own good

Vad ska man göra när allt blir splittrat? Orken försvinner och leendet är borta sen länge. Man känner sig så ensam även fast man har så många runt omkring sig. Så typiskt.


-

When life show you hundred reasons to cry, show life i thousand reasons to smile.


Good night kisses

Eftermiddagen har gått åt till att plugga, äta och ta pauser i soffan framför Top Model 14 (U.S.A). Fikade även med Tilde och mamma, fettisdagen idag jue! Klart man måste festa till det lite! Åt ni semlor?
Jag är så pass trött så jag tänkte lägga mig extra tidigt idag, så nu har jag precis duschat och smörjt in mig i massa olika god luktande krämer. Nu blir det att pussa kudden god natt! :*

Live, Love, Laugh - Who the f*ck made that up?


Tävling hos tinanj!

Nu är jag med i ännu en tävling hos www.tinanj.blogg.se, man kan vinna en av två påsar fullproppade med massa smått och gott! Ex. Converse, Hunters, Victorias secret body splash, presentkort, nagellack, Lancome parfym, smink och mycket mycket mer! Var med och tävla du också! :D

Vinn, vinn, vinn från Victoria's secret!

Nu kan ni vara med att tävla på Dennis Maglic blogg. Han är en stor bloggare och har även varit med i stylisterna. Priset består av en Goodie bag från Victoria's secret!
http://www.bloglovin.com/m/2619056/398162343/fb
Kom till inlägget genom att gå in på hemsidan ovanför :)
Ha det bra!

Du är så äcklig att jag spyr

Då syftar jag självklart på min science bok. Det tar aldrig slut, ett evigt maraton lopp kan inte jämföras med allt jobb vi har med Science heeeeela tiden. It never ends. Vad är det bra för? 

Think I got it, let's study

Godmorgon ^^
Idag blir det en sån där typisk plugg dag. Att göra idag:
  • Franska: Fixa min presentation
  • Engelska: skriva klart en text
  • Science: Plugga till prov
  • Svenska: Läsa bok
Och säkert mycket mycket mer. Jag känner mig SÅ taggad...
*Hmpfh*

I just couldn't do it

Hejsan!
Jag har inte haft möjloghet att blogga under den senaste veckan och jag ber om ursäkt över det! Det har bara varit så mycket i skolan :/
Men nu ska jag komma igång med både bloggningen och min egna träning! Som ni kanske har hört i min blogg förut så har jag pajat mitt knä efter att jag ramlade för ca: 2 månader sen. Nu är mitt knä hemskt och jag kan knappt sitta ner utan att jag ska få kramp och få jätte ont i det, så jag ska följa med mamma till naprapaten nu i veckan så jag hoppas att man upptäcker felet. Det är definitift ingen över belastning!
Sitter just nu och tittar lite på Efterlyst på Tv3Play och väntar på att mamma och pappa ska åka iväg på en 50-års fest. Jag ska vara barnvakt åt Tilde så jag tänkte laga Nacho chips med köttfärs på med smält ost. Precis som dem har på Taco bar. Vi har även hyrt Bad teacher att kolla på till maten och det blir chips till efterätt :) Lite mys så där ;) Bloggar mera sen, I hope. Ha en fortsatt trevlig kväll <3
together forever!

Love

Köpte dem här örhängena till min underbara syster som en alla <3 dag present när jag var i stan med Hedvig i lördags :) Hon ska få dem ikväll tänkte jag, hon tog hål i öronen i fredags! Snuffis ^^


Happy valentine's day

Var i skolan idag.. Kunde inte gå igår eftersom jag mådde sjukt dåligt fortfarande :/ Mår fortfarande dåligt men jag måste till skolan.. RFSL var hos oss idag och pratade o vi skrev kärleks dikter och lekte lekar! Kollade även på en film som heter Fucking Åmål (svensk film) sjukt bra!



Ville bara kika in i bloggen och önska all er en glad alla hjärtans dag <3 Alla som har någon att fira med förutom familjen kan skatta sig lyckliga! Vill också ha pojkvän.. Gud vad jag tjatar..


Happy valentine's day = Happy Forever Alone day.


Still home sick

get cape - wear cape - fly

Nelly High Heels

Upptäckte just detta på en blogg! Man bara MÅSTE vara en av dem 100 första. Goodie bagsen är välfyllda :D För vidare information kan man nog gå in på www.nelly.com
Ha en fortsatt trevlig helg!

Oh damn!

Så där ja, whoppa! Då är man sjuk igen -.-' Åkte hem från skolan idag innan lunchen, mådde verkligen inte bra. Sjuhelsike ont i huvet, halsen och kände mig febrig. Hela kroppen bara hängde efter när jag gick har ont i hela kroppen. Mamma var snäll och hämtade mig i skolan och vi åkte till Max för att käka. Tog en panodil och den fungerade, älskar panodil just nu! När jag kom hem blev det att hjälpa mamma med storstädningen. Våran kompis Ida har kommit och hälsat på oss! =) Så nu sitter vi alla och myser!
Hela min morgondag är planerad och ska bli skit rolig men jag gör ett annat blogginlägg och skriver om det + min nya iphone 4 ;) So long babes :*

Trying not to love you

Gud vad lätt allt skulle bli om jag bara var kompis med killarna! Inga bråk hela tiden och dem har samma galna humor som jag... Fattar inte varför allt ska vara så uppdelat, varför? Sen vill man vara med alla men om man helt plötsligt är med killarna så tror folk att jag är helt knäpp eller att det pågår ett bråk mellan mina tjej kompisar. Jag vet att man inte ska bry sig om vad andra säger men ibland är det bara så svårt att neka alla blickar. Varför ska det vara så svårt. Igentligen så är det ju inte det men man vågar bara inte göra någonting! Det är precis som när man gillar någon skit mycket. Man försöker och försöker att ge "tecken" men om den andra personen inte uppfattar dem så måste man lämna det eller göra något åt det men aldrig att man vågar ta första steget, det händer aldrig man ger upp. Varför?
Blir så irriterad. Vill så gärna men allt blir så fel. Man vill någonting men man kan inte få det, hatar den känslan. Gash! Blir fan helt jävla galen!
-Trying not to love you but you can't deny your heart, I love you-

-


Yoga

Nu ska jag snart dra iväg till gymmet för att köra lite yoga kl.19.30, så underbart! Hoppas inte att jag somnar bara som jag gjorde förut. Piiiinsamt! :s Mamma har köpt ett gymkort till mig så jag kan träna when ever I want! Tror jag ska dra till gymmet på fredag efter jag har sprungit runt i täby centrum och frågat efter prao plats! Efter skolan på fredag har jag tänkt fixa The official place ;) Jag hoppas det finns platser kvar på dem platserna jag önskar att praoa! Avslöjar inget förrens det är fixat, vill inte att någon ska ta min plats.. paranoid som jag är..
bild: google.se
Ha en fortsatt trevlig kväll, tror jag bloggar efter träningen annars blir det imorgon kväll!

Science läxan for the week

Beskrivning Learn how to put a condom on a banana
Detaljerad beskrivning Please bring a banana to class.
This homework will not be reported... just bring a banana.
Typ Hemläxa
Ämne Science
Haha :') ska bli... kul...
Nu ska jag göra science tentan.. nej men det är en jätte jobbig rapport som ska vara inne på måndag! :s

Something happened

Vet inte vad som har hänt med min blogg men den är helt muppig. Bakgrunden är jätte konstig, designen helt uschig och headern som jag har fått av sara går inte att lägga in, iallafall så som jag ser det... Bloggen kommer se lite konstig ut dem närmaste dagarna men jag håller på att fixa den! Ni får stå ut :)

Pure happiness

Fick ett mejl från min morfar som handlar om ett par människor som träffar på en isbjörn. Isbjörnen är jätte snäll och kramgo och börjar leka med deras hund 


You don't see that everyday

Åh! Älskar vädret utomhus just nu :) Att man ens åkte till skolan imorse och ute lamporna inte skulle behövas vara på (åker hemifrån kl.08.00 på måndagar)! Bjuder med en bild från gårdagen då det också var sol! :)

 


Good start

En dag i skolan avklarad så nu sitter man på bussen på väg hem :) Blir nog science plugg när jag kommer hem och kanske även ett core pass, eventuellt spinning. Men vi får se vad eftermiddagen kommer med! Vill passa på att njuta över dem lugna stumderna man får när jag inte har så mycket plugg! Tänkte även ringa runt lite idag för att leta efter en prao plats! ;) Några tips? Tänkte praoa i Täby centrum för då kan jag ju äta lunch med besto hedvig! <3

Dem här böckerna fick jag av pappa när vi va och handla mat, 3 st för 89! Falska bevis, Elsas mode och Nattfåk! Så bra böcker, älskar att läsa jue :D Har även fått av mamma två par super snygga tröjor och lite produkter från Elisabeth Arden, Biotherm och Clinique! (mascara, body milk, ansikts kräm) Bild på tröjorna kommer sen, ha en fortsatt solig och mysig dag och njut av alla lugna stunder ni kan få! :)

 

 


Ny energi

Då har man tränat på gymmet och ligger färdig duschad i sängen! Gud vad rolig dansen var, känner redan att jag har fått ny energi till en ny vecka! Wiiihooo! :) Ny vecka, nya tag! :)


Tha gym

Drar till gymmet nu för att köra ett danspass! Ska bli så sjukt kul! Känns som att det var så länge sen som jag verkligen släppte loss och dansade och bara ha kul...
Bloggar ikväll när jag kommer hem! Någon annan som ska till gym och motion för att dansa 18.45?

Prove that I'm wrong or live with that I'm right

God natt allihopa! Bloggning blir det imorrn. Ligger i sängen nu med
mobilen och bloggar och kan inte göra ett långt inlägg eftersom att jag inte har någon dator nära
mig! Imorgom blir
det sovmorgon och mys hemma med mitt kära godis. Efter den här veckan lär det nog behövas.


Jag har inte orken att blogga

Ikväll blir det inget bloggande. Några sopprötter har förstört min vecka. Man kan visst inte lita på vem som helst längre. Just a matter of time until they do something stupid.

Kämpa på och satsa (Ni också!)

Hela eftermiddagen och kvällen igår har varit, helt sjukt stressig. Satt och övade till mitt re-test i science. Ett prov som inte gick så bra förra veckan. Nu kan jag det verkligen och om jag lämnar in ett tomt papper igen så måste jag ha något fel på min lilla ärt-hjärna ;P Men det gick skit bra igår och pappa förhörde mig, nu gick jag upp extra tidigt för att göra klart min engelska presentation som jag har idag :o och duscha.. Jag hann inte ens duscha igår lixom :s Men jag bloggar när jag kommer hem efter träningen ikväll. Ska även på gå öppet hus i Täby enskilda gymnasium, skoj! =)
Satsa på skolan medans ni kan, om ni inte bryr er kommer ni sitta där en dag på kassan i Willys och önska att ni varit i skolan under alla viktiga prov och genomgångar. Nu gäller det ;)

Think I'm dying

En person som jag känner la upp det här på sin logg på facebook:


"Riktig nice dag på gymmet! Ny maskin som jag provade och höll på att spy efter en och en halv timme. Den hade allt! Snickers, Mars, Twix, Maltesers..."

Hahaha, lolz! Så himla bra =) Den ska jag säga till mamma någon gång som fattar mina skämt så häääääääääär mycket :s men aja. Ska nu fortsätta fixa mig iordning och sedan dra till bussen!