Standard plugg

Sitter just nu och försöker plugga SO, men som vanligt så går det inte så fort framåt som jag vill. Jag har märkt att tekniska prylar verkligen kan distrahera mig från att plugga men samtidigt så kan jag även koncentrera mig lättare om jag har musik eller en film på i bakgrunden, men det är nog bara så jag är.


God morgon

God morgon! Är det någon som är vaken nu kanske? Jag ska straxt åka med min syrra till ishallen medan mamma och pappa ska till domarudden och ha en outdoor challenge. Idag blir det nog att vara hemma, plugga och hinna ta det lite lugnt innan skolan börjar imorgon, nästa vecka ser jag verkligen fram emot då massör av roliga saker ska hända!


Flashback friday

I fredags gick jag och min kompis ut för att ta lite bilder i snö ovädret, vad gör man inte för en bild? Haha! Hade på mig min underbara odd Molly kofta som jag fick av min familj på konfirmationen, jeans från Gina och uggs.


Låtar just nu

Radioactive - Imagine dragons
Bastard - amanda fondell
locked out of heaven, natalie, money makes her smile - bruno mars
I knew you were trouble - Taylor Swift
Diamonds - Rihanna
Hall of fame - The script
 

Spa mys

Idag har jag spenderat hela dagen med att ha spa mys med min kompis Josefin! Fotbad, måla naglar, ansiktsmask, snacka och kolla på film. Läste även lite i cosmopolitan, inspiration eller vad? Hej svejs så länge.


Mjukstart

Nu ska jag köra!! Beach body 2013! Hakar ni på utmaningen? Can you handle it?


Råttorna

Sitter just nu och försöker bygga pussel med min syster men råttorna kryper alltid upp på nacken hela tiden! Dom är så söta, smilla och vilda, och riktigt bra husdjur. Bra för dom som är allergiska också.