Tävling hos Dennis M!

Passa på allihopa för att vinna ett presentkort för 1000 kronor på Brandos! Gå in på www.dennism.se och följ TRE ENKLA STEG till att vinna!
Dennis M på bilden ovanför, tagen från hans underbara blogg!

Can't stop laughing!


elizabeth arden

Ville bara hoppa in här och rekommendera en jätte bra ansiktskräm av Elizabeth Arden! Huden blir återfuktad och inte alls torr! finns att köpa på typ Kicks! tummen upp för den, har några produkter från det märket och det är värkligen jätte bra!


-

there comes a time when you need to be your own hero because the people you can't live without can live without you


Fyrishov

Igår hade jag mamma och Tilde så jäkla kul! Vi åkte till ett äventyrsbad i Uppsala som heter Fyrishov och Gud vad stort det var där! Jätte många rutschkanor och lianer och ström saker och grottor och 2 bubbelbad och mycket mycket mer! Fick även ha min nya bikini på mig, kände mig riktigt snygg, haha eller inte men jag rekommenderar starkt att åka dit, det var riktigt kul! ;)


Stockholm Ice 2012

Glömde helt bort att blogga om detta igår eftersom att det tog upp hela min dag, men gud vad kul det var! Om ni har läst min blogg så kanske ni har sett att jag skrev att jag fick i påskpresent att åka och kolla på stockholm ice 2012 med mamma och Tilde! Vi åkte till Globen vid lunch igår och gick runt lite i Globen city, shoppingen och allt, hittade en uuuunderbaaaar bikini på Bik Bok, bild kommer sen! Kan avslöja att den är knallrosa och blå och vit randig, you'll see ;)
Men bilder och videos kommer komma upp under dagen här på bloggen, men jaghar lite problem med min kamera -.-'  Håll er uppdaterade!
Amy Diamond och Kristoffer Berntsson var "ledarna" och det var dem som typ pratade igenom showen!

Just nu

Working for mom, paper work. Vad gör ni babes då?


Working my way through the books

Sitter just nu och pluggar lite franska, science, IGCSE o.s.v. Snart ska jag bege mig ut på en löprunda med mamma även fast min energi står på 0 och jag är inte ALLS taggad :( Men men...
Senare i eftermiddag ska jag plugga lite till, städa i mitt rum och rensa i min garderob. Så mycket skit man kan ha och så mycket kläder som man enkelt kan sy om! Love it!

My inspiration

Jag har massa kläder men vet inte hur jag ska matcha allt eller vart jag ska börja. Här kommer några bilder på vart min inspiration kommer ifrån: (alla bilder från google.se)
Inspireras även jätte mycket av Nina Dobrev som ni säkert känner igen från The Vanpire Diaries!


Idiotiskt

Varför bestämmer folk att dem ska dammsuga när dem VET att folk sover? Så irriterande! Tack för den huvudvärken liksom! -.-'


Baresso

Gud vilken mysig dag! Mötte upp Hedvig och vi drog till Baresso och fikade, snackade bara massa girls talk, ibland behövs det verkligen. Vi drog också till Åhléns och jag hittade både solglasögon och en underbar väska, bild på solglasögonen får ni sen men en bild på väskan får ni här! (observera att bilden är gammal, såg väskan en gång förut och tog kort på den). Tänk är den här väskan en varm vårdag till ett par shorts, ballerina skor och min jeans jacka ^^ bjuder även på en bild från fiket. Avslutade kvällen med ett träningspass på ett bokstavligt talat tomt gym! Puss


Can you be happier?

Vaknade idag med ett underbart humör och ett leende på läpparna! Kan en dag börja bättre? Myste lite i soffan medans mamma och pappa var ute och tränade. Passade även på att ta en lång, skön och barn dusch med musiken på högsta! Tilde undrade förstås vad jag höll på med.. Tvättade håret, osv. Nu sitter jag i bilen på väg till först McDonalds och sen till Täby centrum, därifrån tar jag tåget till stan för att möta upp Hedvig! Vi ska dra och fika på Baresso. Uppdaterar senare även outfit bild!


Remember this?

Gash, bara älskar att hitta gamla bilder i arkivet på bloggen!
image description
image description
puss på rumpan!

You can't change me

I'm sick of crying, wasting my tears on you, I'm tired of smiling at your stupid little jokes.
I can't stand you anymore, becuase I'm not a dog you can drag with you whenever you want to, not someone you can give up on when you don't have the feeling to be with me. You don't have the guts to stand up for yourself and before I would actually care. Now I'm just sittin' here laughing because you had your chance to be a friend, and I gave you one. It was you that threw it away, It was you that treated me like trash, It was you that treated me like a dog and didn't care if I had feelings. But you know, I do. And I won't care about you next time you're coming banking the door, asking for help. And you know what? I won't miss you. I will just be happy that you're finally gone. Maybe you won't understand but I seriously don't care anymore, not one little piece in me will miss you.
image description

Happy Easter

Hoppas att ni alla får en helt underbar påskhelg! Själv ska jag nu åka till mormor i Norrtälje för att luncha med familjen! I mitt påskägg imorse fick jag 100 kronor och en biljett till Stockholm Ice 2012! :D Vad fick ni i era?

Who's laughing now?

Förlåt för blogg pausen men gud vad skönt det har varit! Ska berätta sen dag efter dag vad jag har gjort den senaste veckan och lägga upp massa bilder!
Så, att gå från det ena till det andra. Jag ser verkligen Jessie J som en förebild för mig, hon är så fantastisk! Hon är stark och hennes röst är gudomlig. Här är en låt som är en av mina favoriter och sen lite annat gott och blandat drån henne! Till skillnad från andra artister så tänker hon på andra och inte bara på sin egen framgång! Jag menar, vilken artist ställer sig vid tunnelbanan och sjunger mitt på dagen liksom, helt utan anledning?
Puss på er! <3